meet the crew

Στη RoiMat είμαστε όλοι ισότιμοι με την ίδια αξία λόγου και λειτουργούμε ως ομάδα.
Οι τίτλοι είναι για να διαχωρίζουν ειδικότητες και τομέα ενασχόλησης και μόνο. 

theodore georgedakis.jpg

thodoris georgedakis
 
co-founder | ceo | marketing strategist


TG@ROIMAT.GR

Γεννήθηκα το 1982 στην Αθήνα. 

Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έχω παρακολουθήσει τα μεταπτυχιακά τμήματα τoυ Athens Media Lab και του Βρετανικού Chartered Institute of Marketing Management.

20ετή πορεία & εμπειρία στον χώρο του marketing, της επικοινωνίας και την διδασκαλία αυτών. 
Ενδεικτικά έχω εργαστεί στις UpSet!, Ogilvy, Lowe Worldwide, Cream και σε άλλες εταιρίες στον χώρο της επικοινωνίας και του marketing.

Έχω υπάρξει προσκεκλημένος ομιλητής και καθηγητής σε  εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και το Business & Athens College of Economics (BCA).
Αυτή την περίοδο διδάσκω marketing management στο Hellas Business Network.

Με γοητεύει το δύσκολο, απολαμβάνω να βρίσκω λύσεις σε προβλήματα και με τον τρόπο μου να βοηθάω τους ανθρώπους να εξελιχθούν στη ζωή τους, σε προσωπικό, επαγγελματικό και επιχειρηματικό επίπεδο.

Μου αρέσουν οι καταδύσεις, το open sea kayak και ότι αφορά τη θάλασσα. Απολαμβάνω το να παίζω μουσική με φίλους, να ακούω ιστορίες ανθρώπων και να μαθαίνω καινούργια πράγματα. 

Ο χορός είναι μέρος της ζωής μου και τα τελευταία 10+ χρόνια διατηρώ μαζί με φίλους την TANGart | Ρίζωμα 4.

Στα σύντομα διαλείμματα μου φροντίζω πάντα να παίξω, έστω και online, μία παρτίδα σκάκι, με στόχο πάντα το ρουά-μάτ.

Νιώθω πολίτης του κόσμου και τα ταξίδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Οδηγώ μοτοσικλέτες γιατί μου αρέσει να φτάνω γρήγορα στον προορισμό μου.

1516990368241_edited.jpg

artemis niarchou
 
DIGITAL MARKETING |

hr & administrator manager
AN@ROIMAT.GR

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1992. Είμαι σίγουρα άνθρωπος της πόλης καθώς απολαμβάνω τη ζωή & τους ρυθμούς της. 

Σπούδασα Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Ο κλάδος του HR πάντα μου κέντριζε το ενδιαφέρον καθώς μου δίνει την ευκαιρία να βοηθήσω τους ανθρώπους να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους.

 

Κάθε άνθρωπος μπορεί να συμβάλλει στα πλαίσια της ομάδας, εάν φυσικά συνειδητοποιήσει τα δυνατά και αδύναμα σημεία του και εφόσον είναι πρόθυμος να εξελιχθεί. Πιστεύω πως η ανάπτυξη μιας επιχείρησης, εξάλλου, εξαρτάται κυρίως από τους ανθρώπους που την απαρτίζουν.

 

Σκοπός μου είναι να βοηθάω τους ανθρώπους μες στην επιχείρηση ώστε να εξελίσσονται συνεχώς και να φτάνουν όλο και περισσότερο στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Κυνηγάω με κάθε τρόπο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και θέλω πάντα να εξελίσσομαι ενώ μου αρέσει να μαθαίνω συνεχώς νέα πράγματα!

Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στο δυναμικό της ROI MAT και που με το δικό μου τρόπο θα μπορέσω να συμβάλλω στο έργο της!

ezgif.com-gif-maker.jpg

you?
 
will u be the next member?

Η RoiMat είναι σε συνεχή ανάπτυξη και ψάχνει κόσμο για πλήθος αναγκών και θέσεων.

Αν πιστεύεις ότι έχεις κάτι πολύτιμο θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε.

Μη διστάσεις να μας στείλεις το cv σου.

Join us>

IMG_03922.jpg

MARIANTHI KREATSOULA
 
DIGITAL MARKETING MANAGER
| Photographer


MK@ROIMAT.GR

Με λεν Μαριάνθη και είμαι από τρελή γενιά, όπως λέει και το γνωστό άσμα..

 

Και λέγοντας τρελή γενιά, αναφέρομαι στις περισσότερες παιδικές μου μνήμες που βρίσκονται μέσα σε ντίσκο, συναυλίες και οικογενειακές συγκεντρώσεις που εξελίσσονταν σε πάρτυ από το τίποτα.

Έτσι η επικοινωνία και η επαφή με την τέχνη έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Με το κομμάτι της επικοινωνίας αποφάσισα να ασχοληθώ στα 18 μου όταν τελείωσα το σχολείο, επιλέγοντας να σπουδάσω στον τομέα των τουριστικών. Η επαγγελματική μου πορεία σε αυτό τον τομέα με βοήθησε να αποκτήσω πολλές εμπειρίες και να εξελίξω το κομμάτι της επικοινωνίας ερχόμενη σε επαφή με πολλές διαφορετικές προσωπικότητες.

Όμως, πολύ γρήγορα με κέρδισε η καλλιτεχνική μου φύση την οποία ξεκίνησα να ακολουθώ αποτυπώνοντας συναισθήματα σε εικόνες. Έτσι ξεκίνησα να ασχολούμαι με την τέχνη της φωτογραφίας, στην αρχή ερασιτεχνικά και πολύ γρήγορα επαγγελματικά μέχρι και σήμερα.

 

Η γνωριμία μου με την ROI MAT ήταν μία πολύ ευχάριστη πρόκληση για μένα, στο να παντρέψω την επικοινωνία με την εικόνα.

Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο πιο δημιουργικό κομμάτι της ζωής μου όντας μέλος αυτής της ομάδας.

Untitled design.png

vaggelis bithikotsis
 
digital ads specialist
DIGITAL MARKETING SUPERVISOR


EB@ROIMAT.GR

MORE ARE COMING SOON

IMG_1214.jpg

EVGENIA TZOMAKA
 
DIGITAL MARKETING MANAGER


ET@ROIMAT.GR

Με λένε Ευγενία, μου αρέσει να με φωνάζουν Ευγενάκι όμως ποτέ Ευγενίτσα! Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1995 και εκ τότε δεν το έχω κουνήσει από’ δω!

Οι σπουδές μου μέχρι στιγμής σχετίζονται με την ιστορία, την αρχαιολογία, την ιστορία της τέχνης και τον ψηφιακό πολιτισμό.

Αγαπώ την τέχνη, ό,τι σχετίζεται με τον πολιτισμό αλλά και τη δημιουργικότητα! Μου αρέσουν οι νέες προκλήσεις, τα διαφορετικά project και η τάξη!( I’m a Virgo!)

Ύστερα, λοιπόν, από την ενασχόληση μου ως e shop & e commerce administrator και αφότου ήρθα σε επαφή μέσω αυτής της εργασίας με τον κόσμο του digital marketing και των social media κατέληξα πως θέλω να τον μάθω στο σύνολο του και όσο πιο καλά γίνεται. 

Σχεδιασμός γραφικών, έξυπνες ατάκες ικανές να τραβήξουν την προσοχή, διαφορετικές καμπάνιες και πολλά ακόμη συνάντησα ήδη από την αρχή στη Roi Mat! Και μου φάνηκαν όλα πολύ ενδιαφέροντα! Νιώθω ότι ταίριαξα αμέσως στη Roi Mat, πώς όχι άλλωστε αφού οι τυπικότητες και τα συναφή δεν έχουν θέση εκεί. Είναι ο ένας πιο τρελός από τον άλλον! 

Παράλληλα μένοντας πιστή και στις πρώτες σπουδές μου παραδίδω φιλολογικά μαθήματα μέσω εθελοντισμού. 

Τι να πρωτοπώ και για αυτή την εμπειρία..Τον εθελοντισμό, μέσω της διδασκαλίας ελληνικών σε πρόσφυγες/μετανάστες, -όσο κλισέ κι αν ακουστεί- τον συγκαταλέγω ανάμεσα στις πιο δυνατές και σημαντικές εμπειρίες της μέχρι τώρα ζωής μου. Σε γεμίζει, σε αλλάζει, σε διαμορφώνει! 

Όλες οι εμπειρίες άλλωστε το κάνουν αυτό.

Σε άλλα νέα, αγαπώ να διαβάζω (ειδικά το καλοκαίρι), να πηγαίνω θέατρο και σινεμά (ειδικά θερινό) και να ζωγραφίζω, όταν υπάρχει η απαιτούμενη έμπνευση έτσι! 

Μου αρέσει η ελευθερία και για αυτό αγαπώ τη θάλασσα. Εκεί νιώθω πιο ελεύθερη από οπουδήποτε! 

Πιστεύω πως η ζωή είναι μικρή και οι ρυθμοί γρήγοροι. Για αυτό θέλω να ζήσω όλα όσα έχω φανταστεί.

Για το τέλος, επειδή μακρηγόρησα αρκετά once again, πιστεύω ακράδαντα πως θα γίνουμε καλύτεροι μόνο αν γίνουμε πρώτα η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο.(φυσικά και δεν το έχω πει εγώ αυτό!)

Untitled design (1).png

eva georgedaki
 

web developer manager

EG@ROIMAT.GR

Με λένε Εύα και είμαι γέννημα θρέμμα Κρητικιά.

Ανήκω στην τελευταία γενιά των millennials και τα παιδικά μου χρόνια έχουν ως soundtrack ολα τα pop hits των 00’s (ok, ίσως και λίγο απο Ψαραντώνη). 

Σπούδασα στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και μέσα από αυτό το ταξίδι αποφάσισα πως όταν μεγαλώσω θα γίνω web developer. Βασικά το είχα αποφασίσει πολύ πιο νωρίς, αλλά τότε δεν ήξερα ακόμα πως λέγεται.

 

Η πρώτη μου επαφή με το web development ήταν κάπου στα 17 μου, όταν ανακάλυψα ότι στο Tumblr μπορείς να διαμορφώσεις το blog σου όπως εσύ θες, χρησιμοποιώντας κώδικα. 
Ο λόγος που διάλεξα αυτό το μονοπάτι είναι γιατί συνδυάζει τον προγραμματισμό, το design και κατ’ επέκταση την ψυχολογία. Τρεις τομείς που με ενθουσιάζουν και που ποτέ δεν χορταίνω να γνωρίζω καλύτερα.

 

Γι’ αυτό άλλωστε χαίρομαι που βρίσκομαι στην ομάδα της Roi Mat, αφού μου δίνεται η δυνατότητα να εξελίξω το πάθος μου μέσα σε ένα τόσο ευχάριστο περιβάλλον.

Στον ελεύθερό μου χρόνο επιζητώ απεγνωσμένα προσοχή από την γάτα μου, χαζεύω το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα φυτά μου και παρακολουθώ interior design βίντεο.

 

Μου αρέσει πολύ η αναρρίχηση και τα ταξίδια (κλισέ, το ξέρω). 

Ο αγαπημένος μου ήρωας είναι ο Donald Norman.