meet the crew

Στη RoiMat είμαστε όλοι ισότιμοι με την ίδια αξία λόγου και λειτουργούμε ως ομάδα.

Οι τίτλοι είναι για να διαχωρίζουν ειδικότητες και τομέα ενασχόλησης και μόνο. 

theodore georgedakis.jpg

Theodore Georgedakis

 

CEO | MARKETING STRATEGIST

  • Grey LinkedIn Icon

Γεννήθηκα το 1982 στην Αθήνα. 

Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έχω παρακολουθήσει τα μεταπτυχιακά τμήματα των Athens Media Lab και του Βρετανικού Chartered Institute of Marketing Management.

20ετή πορεία & εμπειρία στον χώρο του marketing, της επικοινωνίας και την διδασκαλία αυτών. 
Ενδεικτικά έχω εργαστεί στις UpSet!, Ogilvy, Lowe Worldwide, Cream και σε άλλες εταιρίες στον χώρο της επικοινωνίας και του marketing.

Έχω υπάρξει προσκεκλημένος ομιλητής και καθηγητής σε  εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και το Business & Athens College of Economics (BCA).
Αυτή την περίοδο διδάσκω marketing management με κατεύθυνση digital στο Hellas Business Network.

Με γοητεύει το δύσκολο, απολαμβάνω να βρίσκω λύσεις σε προβλήματα και με τον τρόπο μου να βοηθάω τους ανθρώπους να εξελιχθούν στη ζωή τους, σε προσωπικό, επαγγελματικό και επιχειρηματικό επίπεδο.

Μου αρέσουν οι καταδύσεις, το open sea kayak και ότι αφορά τη θάλασσα. Απολαμβάνω το να παίζω μουσική με φίλους. Απολαμβάνω να ακούω ιστορίες ανθρώπων και να μαθαίνω καινούργια πράγματα. 

Ο χορός είναι μέρος της ζωής μου και τα τελευταία 10+ χρόνια διατηρώ μαζί με φίλους την TANGart | Ρίζωμα 4.

Στα σύντομα διαλείμματα μου φροντίζω πάντα να παίξω, έστω και online, μία παρτίδα σκάκι, με στόχο πάντα το ρουά-μάτ.

Νιώθω πολίτης του κόσμου και τα ταξίδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Οδηγώ μοτοσικλέτες γιατί μου αρέσει να φτάνω γρήγορα στον προορισμό μου.

IMG_03922.jpg

MARIANTHI

KREATSOULA

 

DIGITAL MARKETING MANAGER | Photographer

Με λεν Μαριάνθη και είμαι από τρελή γενιά, όπως λέει και το γνωστό άσμα..

 

Και λέγοντας τρελή γενιά, αναφέρομαι στις περισσότερες παιδικές μου μνήμες που βρίσκονται μέσα σε ντίσκο, συναυλίες και οικογενειακές συγκεντρώσεις που εξελίσσονταν σε πάρτυ από το τίποτα.

Έτσι η επικοινωνία και η επαφή με την τέχνη έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Με το κομμάτι της επικοινωνίας αποφάσισα να ασχοληθώ στα 18 μου όταν τελείωσα το σχολείο, επιλέγοντας να σπουδάσω στον τομέα των τουριστικών. Η επαγγελματική μου πορεία σε αυτό τον τομέα με βοήθησε να αποκτήσω πολλές εμπειρίες και να εξελίξω το κομμάτι της επικοινωνίας ερχόμενη σε επαφή με πολλές διαφορετικές προσωπικότητες.

Όμως, πολύ γρήγορα με κέρδισε η καλλιτεχνική μου φύση την οποία ξεκίνησα να ακολουθώ αποτυπώνοντας συναισθήματα σε εικόνες. Έτσι ξεκίνησα να ασχολούμαι με την τέχνη της φωτογραφίας, στην αρχή ερασιτεχνικά και πολύ γρήγορα επαγγελματικά μέχρι και σήμερα.

 

Η γνωριμία μου με την ROI MAT ήταν μία πολύ ευχάριστη πρόκληση για μένα, στο να παντρέψω την επικοινωνία με την εικόνα.

Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο πιο δημιουργικό κομμάτι της ζωής μου όντας μέλος αυτής της ομάδας.

c73a0879-326b-434d-9eee-aed593e8d325_edi

vasilis 
katrakis

web developER & designer

  • Grey LinkedIn Icon

Γεννημένος το 1995 στην Αθήνα, έχω υπάρξει κάτοικος του εξωτερικού, αλλά «σαν την Ελλάδα δεν έχει».

Σπουδάζω Ιστορία στο πανεπιστήμιο του Sunderland της Αγγλίας, ενώ παράλληλα ασχολούμαι με το web development και με χειρωνακτικά επαγγέλματα.

Λάτρης της τεχνολογίας και εμπλεκόμενος από μικρή ηλικία με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο, επιδιώκω να φτάσω από τον «τεχνικό του σπιτιού, φίλων και γνωστών» σε δημιουργό εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου συνδυάζοντας την Ιστορία και την Φιλοσοφία με τις εκσυγχρονισμένες διαδικτυακές πλατφόρμες.

Η εμπειρία μου σε hardware, software, web development και games εξελίσσεται συνεχώς και θα με βρεις διαβασμένο για τον εμπορικό ανταγωνισμό μεταξύ των AMD με Intel και Nvidia, Apple με Microsoft και Samsung όπου επεκτείνουν συνεχώς τα σύνορα της υπολογιστικής ικανότητας.

 

Είμαι όμως παρόν και στα εύστοχα ερωτήματα περί Τεχνολογικής Επανάστασης, Τεχνητής Νοημοσύνης, Ηθικών και Αξιών και Περιβαλλοντισμού, ψάχνοντας συνεχώς την χρυσή τομή μεταξύ των ανθρώπινων δυνατοτήτων και την σχέση τους με τον ίδιο τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Μου αρέσει και ασχολούμαι με την μουσική, την ανάγνωση και την επικαιρότητα, και πιστεύω πως κάθε άνθρωπος έχει την δική του μοναδική Ιστορία να διηγηθεί, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ευρύτερης έννοιάς της.

 

Είμαι πάντα ανοιχτός σε νέες εμπειρίες και συζητήσεις και με εμπνέουν τα όνειρα άλλων ανθρώπων, όπως αυτά των μελών της RoiMat, στον δρόμο για την πραγματοποίηση του δικού μου ονείρου.

1516990368241_edited.jpg

artemis niarchou

hr & administrator officer

  • Grey LinkedIn Icon

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1992. Είμαι σίγουρα άνθρωπος της πόλης καθώς απολαμβάνω τη ζωή & τους ρυθμούς της. 

Σπούδασα Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Ο κλάδος του HR πάντα μου κέντριζε το ενδιαφέρον καθώς μου δίνει την ευκαιρία να βοηθήσω τους ανθρώπους να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους.

 

Κάθε άνθρωπος μπορεί να συμβάλλει στα πλαίσια της ομάδας, εάν φυσικά συνειδητοποιήσει τα δυνατά και αδύναμα σημεία του και εφόσον είναι πρόθυμος να εξελιχθεί. Πιστεύω πως η ανάπτυξη μιας επιχείρησης, εξάλλου, εξαρτάται κυρίως από τους ανθρώπους που την απαρτίζουν.

 

Σκοπός μου είναι να βοηθάω τους ανθρώπους μες στην επιχείρηση ώστε να εξελίσσονται συνεχώς και να φτάνουν όλο και περισσότερο στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Κυνηγάω με κάθε τρόπο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και θέλω πάντα να εξελίσσομαι ενώ μου αρέσει να μαθαίνω συνεχώς νέα πράγματα!

Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στο δυναμικό της ROI MAT και που με το δικό μου τρόπο θα μπορέσω να συμβάλλω στο έργο της!

maria delali.JPG

MARIA

DELALI

DIGITAL MARKETING

EXECUTIVE

  • Grey LinkedIn Icon

Είμαι 22 χρονών, απόφοιτος της σχολής Le Monde, με πτυχίο στο Hotel Management.


Έχω προϋπηρεσία σε 5στερα ξενοδοχεία της Αθήνας και της Μυκόνου δουλεύοντας ως Ρεσεψιονίστ.


Μου αρέσει να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτό φροντίζω να επιμορφώνομαι με διάφορα σεμινάρια.

Σε ένα από αυτά, έμαθα για τα Social Media και αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό τον κλάδο.

 

Δεδομένου του χρόνο που ξοδεύουμε όλοι με τα gadget και με όλες τις εφαρμογές, ήθελα να κατανοήσω καλύτερα τις αρχές που καθορίζουν πώς η τεχνολογία επηρεάζει τη ζωη μας.


Μου αρέσει να έχω μια προσωπική προσέγγιση, μου αρέσουν οι προκλήσεις και η δημιουργικότητα - και δουλεύοντας με τα social media έχω όλες αυτές τις δυνατότητες.


Ήμουν αθλήτρια του βόλλευ για 15 χρόνια.

Μου αρέσει η μουσική και τα ταξίδια.

my%20photo_edited.jpg

NIKOS
KYRIAKOULAKOS

DIGITAL ADs planner

  • Grey LinkedIn Icon

Ειδικεύομαι στη δημιουργία Διαφημίσεων στα social media που προκαλούν την " προσοχή " σε νέους πελάτες και αυτό σημαίνει περισσότερα εισοδήματα και ανάπτυξη.


Η εμπειρία μου στην Digital προβολή άρχισε πριν από 9 χρόνια ξεκινώντας εγώ ο ίδιος την προσπάθεια μου να πουλάω προϊόντα σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες όπως Ebay και Amazon. 

Mε συναρπάζει η Δύναμη των Social Media και το ό,τι έχουμε μπει πλέον σε έναν νέο κόσμο των δυνατοτήτων και είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να εκμεταλλευτείτε αυτές τις δυνατότητες. 

Ξεκίνησα αυτή την ασχολία από το μηδέν και κατάφερα να έχω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στην Αμερική ενώ βρισκόμουν στην Ελλάδα το οποίο και πούλησα πριν από 3 χρόνια.

 

Δεν θα μπορούσα να το καταφέρω αυτό χωρίς την δύναμη των social media.

 
Ανακάλυψα τον τρόπο να τραβάς την προσοχή των ανθρώπων και αυτό να τους μετατρέπει σε πελάτες και έτσι έλυσα το πρόβλημα της "μόνιμης " οικονομικής κρίσης.

 

Μου αρέσει να βοηθάω επιχειρήσεις να αναπτύσσονται και να ανθίζουν και αυτό κάνω .

Image by Martin Widenka

YOU?

ARE YOU THE NEXT?

Η RoiMat είναι σε συνεχή ανάπτυξη και ψάχνει κόσμο για πλήθος αναγκών και θέσεων.

Αν πιστεύεις ότι έχεις κάτι πολύτιμο θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε.

Μη διστάσεις να μας στείλεις το cv σου.